پر بازدیدترین امروز
آخرین اخبار
به گزارش خبرنگار سفیر هراز، سیدحسین اسلامی در جلسهای با حضور رئیس دادگستری شهرستان آمل و مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران گفت: بررسی و پیگیری حقوقی تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی از اولویت کاری جهاد کشاورزی و سایر بررسی و پیگیری حقوقی با پدیده تغییر کاربری غیرمجاز اراضی برعهده دستگاههای مرتبط شهرستان است.
مدیر جهاد کشاورزی آمل در ادامه گزارشی کامل و جامع از وضعیت اراضی و باغی و چگونگی بررسی پروندههای تغییر کاربری غیرمجاز و موانع و مشکلات در شهرستان را ارائه کرد.
در ادامه جعفر رسولی معاون فرماندار ویژه شهرستان آمل با بیان اینکه باید همه در جهت حفظ و حراست از اراضی زراعی و باغی تلاش کنند، گفت: باید بر اجرای تبصره 2 ماده 10 و احکام قطعی ماده سه بسیار جدی باشیم و هر فرد خاطی از جمله مدیران دستگاههای اجرایی و دهیاران که خلاف کردند و در صدور نقش داشتند به شدت برخورد شود.
حجتالاسلام فضلالله سیفی رئیس دادگستری شهرستان آمل با عنوان اینکه جلسه هم اندیشی یعنی کمک کار هم بودن و همدیگر را یاری کردن و عمل به قوانین تصریح کرد: در تغییر کاربری اراضی جهاد کشاورزی مدعی خصوصی وجود دارد به همین لحاظ گزارشات باید کامل، رسا و دقیق باشد. ضمن اینکه تاکید میکنیم تبصره یک و تبصره 2 ماده 10 را عمل کنید چراکه قانون این اختیار را به شما میدهد.
در ادامه علی طالبی دادستان شهرستان آمل ضمن تائید سخنان رئیس دادگستری آمل، گفت: در علم مدیریت بحث بهرهوری مد نظر است اگر صدها جلسه بدون خروجی و بهرهوری تشکیل شود نتیجهای در پی ندارد، باید کار درست انجام دهیم تا اثر بخشی آن به ظهور برسد.
مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی مازندران ضمن قدردانی و تشکر در ارائه گزارش و مطالب فنی در جلسه گفت: با گزارشاتی که ارائه شد امیدواری وجود دارد اما همه بدانند قانون در همه جا فصل الخطاب است و بر اساس خواسته قانون دورهم جمع شدیم که انشاله با تعقل و تدبیر موانع و مشکلات بررسی و مرتقع شود.
رضا دوستیایرانی با بیان اینکه در بخش دیگر همزمان با اجرا و عمل به قانون دنبال کارگشایی کار مردم هم باشیم، تصریح کرد: باید بروکراسی اداری برای مردم سهل و آسان شود و برنامهها در سه مرحله کوتاه مدت، میان مدت و درازمدت تقسیم بندی تا بتوان اصولی نتیجه گرفت.
وی با اشاره به اینکه سنددار شدن زمینها از شهرستان بابلسر شروع و در شهرستان آمل با مناقصهای 40 هزار هکتاری انجام شد که در آینده نزدیک فعالیت آن آغاز میشود، یادآور شد: با تلاش مسئولان استانی، طی پنج سال آینده تمام زمینهای زراعی و باغی با هزینه اعتباری خاصی که تعیین شده سنددار میشوند.
مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه هجمه زمین خواری و تغییر کاربری اراضی در استان بسیار زیاد است خاطرنشان کرد: اولویت اصلی حفظ اراضی زراعی و باغات برای ادامه حیات بشریت است.
وی در پایان رویکرد ترویجی همراه با برنامهای آموزشی تاثیرگذار برای همه اقشار جامعه را از دیگر برنامهها و اولویتها بیان کرد و افزود: برنامههای درازمدتی پیش برای آینده پیش بینی شد ضمن اینکه بحث تداخلات بسیار مهم بایستی پیگیری و تداوم داشته باشد و پیگیری اراضی بایر و طرحهای غیرفعال نیز باید مدنظر قرار گیرد.